Over VraagBod

He daar,

We stellen ons graag even aan je voor. Wij zijn de mensen achter VraagBod. We hebben een platform gebouwd dat eerlijk en transparant moet werken voor alle aanbieders en aankopers van een artikel. Sommige mensen omschrijven onze dienst als 'disruptive', wat in het Nederlands zoveel wil zeggen als ontwrichtend. Wat we doen is echter juist het tegenovergestelde. We brengen Vraag en aanBod op een hele directe, maar nieuwe manier bij elkaar. Daarbij stellen we de vraag naar een artikel centraal.

Ons doel is om overzicht op verkoopmarkten te creƫren voor iedereen. We willen dat je als consument op een gemakkelijke en veilige manier je aankoopbehoefte bekend kunt maken, en kunt vertrouwen op de service van aanbieders in heel Nederland. Tegelijkertijd willen we dat de bij ons aangesloten aanbieders op een gemakkelijk en zuiver platform hun artikelen kunnen aanbieden. We streven naar transparantie, duidelijkheid en vriendelijkheid. Dit doen we onder andere door simpele IT-oplossingen te bieden, zo helder mogelijk te communiceren en transacties zo goed mogelijk te monitoren.

We zijn een ambitieuze startup met een energiek team dat met deze denkwijze een frisse draai aan de markt wil geven. Zie bij VraagBod iets wat niet strookt met onze kernwaarden van eerlijkheid en transparantie, zowel in het aan- als verkoopproces? Dan horen we dat graag.

Je kunt ons bereiken via het contactformulier.
Of je kunt ons bellen op: 088 5054 344
We denken graag met je mee.

Met vriendelijke groet,

De mensen achter VraagBod